Відчуй себе Гагою

29.11.2011
Відчуй себе Гагою

Відчути себе на місці Леді Гаги тепер може кожен охочий. За умови, що в нього є щонайменше 1850 доларів. Саме стільки коштує місячна оренда квартири у Нью–Йорку, яку наймала Стефані Джерманотта, коли 2006 року вирішила жити окремо від батьків і розпочати самостійне життя. Попри те, що до слави їй тоді було ще далеко, 20–річна дівчина вже непогано заробляла. Адже зняла «хату» не де–небудь, а в найдорожчому районі Нью–Йорка — на Манхеттені. І хоча за її нинішніми уявленнями квартира була досить скромною (всього лише одна спальня й вітальня, крихітна ванна, а головне — ніякої гардеробної!), обходилася недешево.

Як запевняють ріелтори, відтоді орендна плата за це житло фактично не змінилася. І, попри те, що три роки в цій квартирі мешкала така знаменитість, не зросте й надалі.

Леді Гага розповідає, що вирішила залишити батьківське житло, бо хотіла повністю сконцентруватися на музиці. І більше не шокувати тата–антрепренера, якого ледве шляк не трафив, коли він дізнався, що дочка заробляє на кишенькові витрати виступами в сумнівних нічних клубах. «Спершу мені було дуже нелегко — доводилося буквально рити носом землю, щоб зрозуміти Нью–Йорк», — згадує співачка.

Тепер Леді Гага заробляє мільйони, мешкає в розкішних віллах і літає чартерними рейсами. Але на День подяки вона знову повернулася у своє незаможне, проте щасливе дитинство: повечеряла разом із батьками та молодшою сестрою і переночувала у своїй старій дитячій кімнаті, пригадавши, як це — бути звичайною нью–йоркською дівчинкою Стефані.