Гірка крапка

23.11.2011
Гірка крапка

Черговій голлівудській казці про любов настав кінець: Демі Мур із Ештоном Кетчером розлучаються. Донедавна ця пара, попри значну різницю у віці (Демі — 49, Ештону — 33) була однією з найзразковіших на «фабриці мрій». Проте 24 вересня, в день шостої річниці шлюбу, папараці застукали Кетчера в компанії молодих панянок. Одна з них, 23–річна білявка Сара Діл, радо поділилася з пресою подробицями їхнього з актором бурхливого роману.

Після гучного скандалу Демі нібито пробачила зрадливого благовірного, проте було видно, що це рішення далося їй нелегко. Актриса дуже схудла і, кажуть, зверталася по консультацію до духовних наставників (вони з Ештоном сповідують Каббалу). Саме духівники, за інформацією британського таблоїда «Сан», і порадили жінці все ж подати на розлучення — передусім заради власного здоров’я. Цю ідею, попри чудові стосунки з Ештоном, нібито підтримали й троє дочок Демі від шлюбу з Брюсом Уїллісом.

«З величезним сумом і гіркотою я вирішила поставити крапку в моєму шлюбі з Ештоном. Для мене як для жінки, матері й дружини є певні цінності й зобов’язання, які я вважаю святими. І саме через це я вирішила: далі рухатимуся сама», — наголошує Мур у повідомленні для преси. Кетчер у своєму «Твіттері», де не раз писав зізнання в коханні до дружини, відповів: «Шлюб — одна з найважчих речей у житті. На жаль, інколи він зазнає невдачі». І пообіцяв «довіку зберегти в пам’яті час, проведений разом із Демі».

Тепер Демі збирається добряче потрусити Ештонів гаманець. Ділити їм є що: за шість років шлюбу подружжя спільно заробило майже 300 мільйонів доларів.