НОВИНИ ПЛЮС

22.11.2011

Парламентський паркан

Київська влада нарешті назвала суб’єкта, який встановив металеву загорожу біля Верховної Ради: паркан змонтувало Печерське управління зелених насаджень. «Так, ми розібралися… Парк обслуговується Печерським УЗН. Паркан є частиною скверу, 77 — повідомив заступник глави КМДА з питань ЖКГ Олександр Мазурчак. За його словами, паркан потрібен для огорожі Маріїнського парку. «Цей парк надалі буде огороджений з усіх сторін. У наших планах — захистити всі міські парки», — розповів заступник Олександра Попова. Питання про те, хто встановив другу частину паркана з боку площі Конституції, а не з боку Маріїнського парку, — залишилося відкритим.

Минулої п’ятниці народні депутати від опозиції спробували демонтувати загорожу. «Наш» Андрій Парубій «болгаркою» привселюдно спиляв дві секції з боку площі Конституції.

Демарш нардепа

Депутат Едуард Зейналов оголосив про намір вийти із фракції «НУНС». У такий спосіб він протестує проти того, що фракція «вступила в змову із провладною більшістю» під час ухвалення закону про вибори народних депутатів.

Здоров’я Тимошенко

Уповноважена з прав людини Ніна Карпачова називає стан здоров’я Юлії Тимошенко вкрай важким і вважає, що вона потребує обстеження за межами СІЗО. «Під час мого відвідування СІЗО (без попередження) я також навідалася до Тимошенко та ще двох жінок у камері. Стан Тимошенко вкрай важкий, вона не могла піднятися з ліжка, коли спілкувалася зі мною», — заявила Карпачова, за повідомленням «5–го каналу».