Мама Рай

18.11.2011
Мама Рай

Зірка Боллівуду Айшварія Рай уперше стала мамою. Позавчора 37–річна володарка титулу «Міс світу–1994» народила дочку в одній iз клінік індійського міста Мумбаї. Першим радісну новину повідомив світові її свекор, відомий індійський кіноактор і політик Амітабх Баччан. «Я — дідусь чарівної крихітки! Це надзвичайно! Дякую всім!» — написав чоловік у своєму «Твіттері». Саме Амітабх уперше підтвердив чутки про вагітність невістки у червні цього року — звісно ж, розмістивши відповідне повідомлення у мікроблозі.

Акторська династія Баччанів з інтернетом узагалі «на ти» — поки Рай лежала в пологовому будинку, її чоловік Абхішек, теж боллівудська зірка, вів у «Твіттері» щоденник її пологів: як жінка почувається, коли почалися перейми тощо. От тільки про народження дочки повідомив пізніше за батька, написавши: «ЦЕ ДІВЧИНКА!!! :–)))». Через кілька годин, трохи отямившись від радісної новини, Абхішек повідомив, що Айшварія і немовля почуваються добре, й почав відповідати на численні «твіттер»–привітання від родичів, друзів та індійських і світових зірок.

Айшварія, яка є зіркою не лише на батьківщині, а й у Голлівуді, вийшла заміж за представника однієї з найбільш відомих і шанованих в Індії родин 2007 року. Тоді це весілля святкувала, здається, вся країна, адже і Баччанів, і Рай індійці дуже люблять.