Центр «Аврора» допоможе повернути слух!

Центр «Аврора» допоможе повернути слух!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чи знаєте Ви, що одна людина з шести відчуває зниження слуху? Прислухайтесь до себе, чи виникає у Вас бажання зробити гучнішим телевізор, перепитати щось у співрозмовника? Чи є у Вас відчуття, що навколо всі стали говорити якось нерозбірливо? Вам важко спілкуватись по телефону? Все це ознаки втрати слуху. Якщо Ви або хтось iз Ваших близьких помітили у себе такі випадки, не затягуйте з візитом до аудіолога, — радить головний лікар Центру слухової реабілітації «Аврора» Олена Хоменко.

Коли від цукру несолодко

Коли від цукру несолодко

14 листопада — в день, коли народився канадський лікар Фредерик Бантінг, який отримав Нобелівську премію за відкриття інсуліну, — людство відзначило Міжнародний день діабету. І хоч фармацевти вже давно винайшли ліки від цієї хвороби, а попередню діагностику можна легко зробити в будьякій лікарні, діабет і надалі щороку забирає величезну кількість людських життів.

Курити — страшно!

Курити — страшно!

Усі цигарки однаково шкідливі, то навіщо вирізняти кожен бренд неповторним дизайном упаковки? Усе одно отрута... Мабуть, такими роздумами керувалися австралійські державні мужі, коли ухвалювали прогресивний антитютюновий закон. Згідно з цим документом, починаючи з грудня 2012 року, всі виробники повинні продавати цигарки в однаковій упаковці оливковозеленого кольору, із зображеннями, що інформуватимуть про наслідки паління. Звісно ж, на кожній пачці буде написано, яка це марка, який у сигаретах вміст смоли, нікотину тощо, але стандартним шрифтом. Уже через рік виробникам буде заборонено наносити логотипи та кольори торгової марки на сигаретні пачки. Як повідомляє БіБіСі, закону, аналогічного тому, що недавно ухвалив Сенат Австралії, поки що не ухвалено в жодній іншій країні світу.

Всі статті рубрики