Курникова більше не з «лузером»

17.11.2011
Курникова більше не з «лузером»

Російська зірка Анна Курникова давно покинула теніс, але менш популярною від того не стала. Принаймні у США, де її постійно запрошують у різні телепроекти. Останнім із них стало реаліті–шоу The Biggest Loser (на українському каналі СТБ йде його аналог «Зважені та щасливі»). Герої цієї програми — люди, які страждають від зайвої ваги. Вони навчаються правильно харчуватися, рахувати калорії, займатися спортом — словом, худнути. Хто скине найбільше — той і переможець.

Анні зайва вага не загрожує. Дівчина завершила тенісну кар’єру 2003 року, але на її фігурі це фактично не позначилося. Хіба що Аня на кілька кілограмів схудла, стала менш м’язиста. У телешоу Курні виступала не як учасниця, а як тренер, змінивши відому фітнес–гуру Джилліан Майклз. Із цією роллю росіянка впоралася блискуче, проте в наступному, 13–му сезоні глядачі «Найбільшого лузера» росіянку вже не побачать. Днями Курникова оголосила, що йде з проекту. «Я назавжди залишуся частиною сім’ї The Biggest Loser і підтримуватиму зв’язок з учасниками. І після програми не перестану допомагати людям ставати здоровими і красивими!» запевнила тренерка.

А преса тепер гадає, що ж спонукало її ухвалити таке рішення. Дехто вважає, що 30–річна краля нарешті піддалася на вмовляння свого бойфренда, співака Енріке Іглесіаса й вирішила стати мамою...