ПІДГОТОВКА

17.11.2011

Візовий режим

Прикордонники Львова, які зустрічали делегацію збірної Австрії, вперше оформили членів команди відповідно до технології пропуску, що буде застосовуватися під час Євро–2012. Оформлення сотні футболістів та вболівальників відбувалося біля трапа літака; спілкування з кожним громадянином Австрії займало в середньому 15 секунд. Процедура включала ідентифікацію особи та проставляння відповідних відміток, інформує сайт galinfo.com.ua.

Оцінка УЄФА

Нові футбольні арени Євро–2012 виглядають яскраво, а сама підготовка проходить дуже добре. Про це на прес–конференції в Мілані заявив президент УЄФА Мішель Платіні. За його словами, Україна й Польща демонструють чудові темпи приготувань, а єдиною проблемою залишається розміщення гостей чемпіонату. «Багато проектів ще у процесі реалізації, і я сподіваюсь, вони будуть завершені. Хоча важко побудувати готель лише за десять місяців», — сказав Платіні.

Волонтери

Оргкомітет «Євро–2012 Україна» минулої неділі завершив процес інтерв’ювання кандидатів у волонтери ЧЄ в чотирьох приймаючих містах. Рекрутери, які пройшли навчання за стандартами УЄФА, провели майже 6 500 співбесід, зокрема й через «Скайп». Повні результати відбору стануть відомі до кінця грудня, хоча вже 21 листопада відбудуться перші тренінги для волонтерів–водіїв, а 2 грудня 270 осіб будуть залучені до організації жеребкування Євро–2012.