«Янголи» напоказ

15.11.2011
«Янголи» напоказ

Крила, хвости, роги, парасольки — яких тільки «аксесуарів» не приліпили дизайнери фірми «Вікторіяз сікрет» моделям, що представляли продукцію найвідомішого бренду жіночої білизни на шоу–2011. Цього щорічного дійства завжди з нетерпінням чекають не стільки клієнтки «ВС», скільки шанувальники жіночої вроди з числа представників сильної статі. І нинішнє шоу їхні очікування знову не підмануло.

Перед публікою у звабливих костюмах продефілювали найкращі «янголи» «ВС» — Адріана Ліма, Алессандра Амбросіо, Даутцен Крус, Міранда Керр, Аня Рубік, Лілі Олдрідж, Шанель Іман та ще з десяток найкрасивіших моделей світу. Музичну частину шоу забезпечили співачка Нікі Мінаж, репери Джей Зі та Каньє Уест і група Maroon 5, фронтмен якої Адам Левін несподівано вивів з–за лаштунків російську топ–модель Анну В’яліцину. Хоча обізнаних людей цей сюрприз не надто здивував — пара не приховує романтичних стосунків, а за кілька днів до шоу Анна зізнавалася, що вони з Адамом репетирують номер до шоу «Вікторіяз сікрет».

А от чоловік Міранди Керр, голлівудський актор Орландо Блум, на сцену разом із коханою не вийшов — залишився вболівати за лаштунками.