Мама напророкувала

11.11.2011
Мама напророкувала

До своєї зірки на Алеї слави в Лос–Анджелесі нарешті докотилася й колумбійська поп–діва Шакіра. Її відзнака на Голлівудському бульварі — під номером 2454. Позуючи біля «зіркової» плити в найрізноманітніших ракурсах, співачка не приховувала радості. «Це просто неймовірно! Я така вдячна, усім–усім!».

Шакіра, якій зараз 34, згадала, що вперше прогулювалася Алеєю слави разом із матір’ю в семирічному віці. «Шакі, одного прекрасного дня тут з’явиться і твоя зірка», — впевнено заявила дівчинці мати. «Якби хтось тоді її почув, то, мабуть, прийняв би за божевільну», — сміється тепер артистка, в активі якої вже дві найпрестижніші музичні премії «Греммі» та безліч інших нагород.

І не лише музичних. Адже Шакіра, окрім того, що талановита співачка, ще й активно займається благодійністю. Шість років тому вона заснувала доброчинний фонд Barefoot («Босоногі»), який допомагає дітям — передусім з країн Латинської Америки, — що страждають від насильства, не мають змоги самостійно оплатити навчання тощо. 2003 року Шакі, якій на той час було 26 років, стала наймолодшим послом доброї волі ЮНЕСКО. А місяць тому її ввели до складу комісії при президенті США, що займається проблемами освіти вихідців з іспаномовних країн, які зараз мешкають у Штатах.