Виграв, та «профукав»?

10.11.2011

Мешканець округу Ферфілд, штат Коннектикут, вгадав усі шість номерів лотереї «Пауерболл» і зірвав рекордний джекпот у 254 млн. доларів. Щасливий розіграш відбувся 2 листопада, однак переможець досі не прийшов по виграш.

Суні Петел, власниця магазину у Нью–Хейвені, де було продано виграшний квиток, в інтерв’ю місцевому телеканалу WTNH розповіла, що переможцем лотереї став співробітник міських санітарних служб. Однак, за словами жінки, цей прибиральник нібито... загубив багатомільйонну квитанцію.

Сайт CtLottery.org продовжує пошуки чоловіка, який вгадав усі шість цифр та додаткову кульку («пауерболл»). Імовірність такого трафунку становила 1 до 195 мільйонів.

У випадку, якщо двірник знайде квиток і пред’явить його в офіс «Сі–Ті лоттері», він стане володарем найбільшого лотерейного виграшу в історії штату Коннектикут.

Зазначимо, що магазин Петел має репутацію закладу, який часто продає виграшні лотерейні квитки, і на стінах цієї крамниці розвішано докази колишніх успіхів. Якщо буде доведено, що джекпот походить саме звідси, Суні Петел отримає від лотерейників 100 тис. доларів.