А я сяду–присяду… і далі піду

09.11.2011
А я сяду–присяду… і далі піду

«Поганому дівчиську» Голлівуду Ліндсей Лохан неабияк щастить. Уже годі й пригадати, скільки разів актриса мала проблеми із законом, та щоразу відбувалася «легким переляком». Уже й у в’язниці опинилася, та й то ненадовго: відсиділа менше шести годин.

Насправді суд призначив зірці «Шаленої п’ятниці» 30–денний термін покарання, який вона мала відбувати відсьогодні, тобто з 9 листопада. Добра каліфорнійська Феміда погодилася відкласти початок ув’язнення на кілька днів на прохання підсудної — на минулі вихідні у Ліндсей була запланована фотозйомка для журналу «Плейбой», гонорар за яку, за чутками, становить мільйон доларів.

Проте Лохан, відпрацювавши на зйомці, вирішила: раніше сядеш — раніше вийдеш. І, не відкладаючи справу в довгу шухляду, близько 9–ї вечора 6 листопада вирушила до в’язниці. Там її спершу радо прийняли й розмістили в камері, проте вже о 3–й ночі… вигнали втришия. Виявляється, в’язниця переповнена, і там не вистачає місця для більш серйозних злочинців. А Ліндсей, нагадаємо, «всього лише» їздила за кермом «під кайфом» і вкрала коштовне кольє.

Утім, у тюрму її цього разу відправили взагалі за іншу провину — порушення умов попереднього звільнення. Попередній суд призначив акторці домашнє ув’язнення і 30–денний випробувальний термін, але Лохан його не дотрималася — зняла електронний браслет, за яким у поліції мали відслідковувати її місце перебування, і кудись завіялася. Тепер, хоч із тюрмою 25–річній зірці й пощастило, їй іще належить відбути не менш неприємну частину поканання — до березня наступного року Ліндсей має 53 дні відпрацювати в моргу. Якщо й цього разу «зіскочить» — отримає вже справжній строк: 270 днів за ґратами.