Лео набридли білявки

02.11.2011
Лео набридли білявки

Мадаліна Гені.

Після розриву стосунків із бразильською супермоделлю Жизель Бюндхен (нагадаємо, парочка зустрічалася більше п’яти років) голлівудський красунчик Леонардо Ді Капріо ніяк не знайде, де себе приткнути. Серед його пасій значилися й ізраїльська топ–модель Бар Рафаелі, і росіянка Анна В’яліцина, і зірка телесеріалу «Пліткарка» Блейк Лайвлі, але жодна з них так і не переконала зірку «Титаніка» створити сім’ю.

Тепер Лео вирішив зрадити блондинок і звернути увагу на темненьких. Як помітили папараці, найчастіше 36–річний актор крутиться біля манекенниці румунського походження Мадаліни Гені. А її, в свою чергу, неодноразово бачили на порозі будинку, який Ді Капріо орендує в Сіднеї (у головному місті Австралії актор знімається в новій екранізації роману Френсіса Скотта Фіц­джеральда «Великий Гетсбі»).

У модельному бізнесі Мадаліна відома вибуховим характером і прагненням до незалежності. Модельну кар’єру вона почала в 14, і за десять років досягла значних успіхів. За словами її друзів, дівчина дуже цілеспрямована й готова на будь–які жертви заради кар’єри. Саме з цих міркувань Гені свого часу покинула коледж, який заважав їй повністю віддатися модельному бізнесу.