«Формула» без кохання

26.10.2011
«Формула» без кохання

Ніколь Шерзінгер.

Дві зірки не завжди можуть довго сяяти разом. Після чотирьох років бурхливого роману співачка Ніколь Шерзінгер та гонщик «Формули–1» Льюїс Хемілтон вирішили розійтися. За інформацією газети «Дейлі мейл», причиною розриву стали занадто напружені робочі графіки закоханих — через надмірну зайнятість Ніколь із Льюїсом надто мало часу проводили удвох.

Колишня солістка гурту «Пуссікетдоллз», окрім того, що з головою поринула в сольну кар’єру, пробує себе в ролі актриси, та ще й входить до складу журі шоу X Factor. А Хемілтон постійно пропадає на гонках.

Раніше 33–річна співачка скаржилася, що їх із на сім років молодшим Льюїсом постійно «одружують». «На найближчі десять років у мене дещо інші плани. Головне — це кар’єра, — наголошувала Шерзінгер. — Моя заповітна мрія — поїхати в грандіозне світове сольне турне, зіграти у мюзиклі, парочці фільмів та, можливо, відкрити спеціальну школу мистецтв для талановитих дітей. Ось що для мене справді важливо, а зовсім не сімейне життя!»

Попри це, Ніколь робила все, щоб зберегти їхні з Хемілтоном стосунки — принаймні так запевняє вона сама. Хоча раніше швейцарський таблоїд «Блік» запевняв, що співачка зраджує пілота «Маккларен», що вкрай негативно відображається на його душевному стані та успіхах. Водночас інші ЗМІ ствержували, що винним у розриві є саме Льюїс, який нібито став адептом саєнтології й через це розсварився не лише з коханою, а й з керівництвом «Маккларен».