Такі капці, що капець!

25.10.2011
Такі капці, що капець!

Том Боддінгем у гігантському капці.

Завдяки помилці інтернет–магазину британець Том Боддінгем став власником домашнього капця завдовжки... більш як два метри. І це при тому, що Том замовляв взуття на свою ногу. А було все так…

Як пише газета «Дейлі мейл», Боддінгем змушений діставати взуття на замовлення. Тому що, по–перше, має великий розмір ноги, а, по–друге, його права і ліва ступні відрізняються розмірами. Молодий чоловік вирішив замовити в інтернеті виготовлення м’яких домашніх капців у вигляді «лап монстра». Коли Том оформляв, то зазначив, що один капець повинен мати розмір 14,5, а другий — 13 (якщо перевести британські величини взуття в українські, то це 50 і 47,5).

Через деякий час Боддінгем отримав посилку зі своїми капцями і був здивований її розміром. Виявилося, що гонконгівські виробники неправильно зрозуміли британських замовників і замість капця 14,5 виготовили взуття 1450–го розміру! Другий капець, як і було замовлено, пошили за розміром 13.

Неординарна пара «волохатого» взуття з ріжками обійшлася Томові у звичайну ціну — 15 фунтів 50 пенсів (приблизно 18 євро). Інтернет–магазин приніс Боддінгему вибачення і пообіцяв виготовити другу «тапку–лапу» правильного розміру. А Том тим часом планує виставити гігантський капець на інтернет–аукціон.