Янгольський наркотик

25.10.2011
Янгольський наркотик

Розі Хантінгтон–Уайтлі.

Мабуть, немає на світі чоловіка нормальної сексуальної орієнтації, якого б залишила байдужим врода топ–моделі Розі Хантінгтон–Уайтлі. За минулий рік Розі знялася не лише у третій серії блокбастеру «Трансформери», а й у фотосесіях для кількох десятків чоловічих журналів з різних країн та континентів, і всюди її знімки користуються шаленою популярністю. Виявляється, на цей феномен є цілком наукове пояснення.

Як з’ясували гарвардські науковці, обличчя Хантінгтон–Уайтлі діє на чоловіків, як наркотик. Учасникам дослідження показували фото різних дівчат, за допомогою сканування мозку вивчаючи їхню реакцію. Щойно надходила черга Роузі, в організмі чоловіків посилювалася циркуляція крові, а в мозку активувалися ті самі центри, що й, скажімо, при вживанні кокаїну. Схожим чином організм відгукувався й на портрети гарненьких дівчат іншого типу, проте саме поєднання високого лоба, великих, але відносно низько посаджених очей, чуттєвого рота, кругленьких щік і маленького підборіддя для чоловіків виявилося найбільш привабливим.

24–річна британка чудово знає про силу, яку справляє її зовнішність на представників сильної статі. Але не покладається лише на обличчя, а працює й над фігурою. В інтерв’ю африканському виданню журналу GQ Розі зізналася, що любить смачно попоїсти, причому не дуже корисної їжі — піци, бургерів, чіпсів... Однак модель тримає себе в руках, бо за зайві кіло можна легко вилетіти з «янголів» виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет».