Зачаклувала, відьма!

19.10.2011
Зачаклувала, відьма!

Зірка телесеріалів «Беверлі Хіллз 90210» та «Всі жінки — відьми» (або, в оригіналі, «Зачакловані») Шеннон Догерті втретє вирішила спробувати звити сімейне гніздечко. Минулої суботи актриса вийшла заміж за 37–рiчного фотографа й оператора з українським корінням Курта Ізварієнка. Раніше 40–річна зірка зізнавалася, що, попри дві невдалі спроби, готова знову стати на весільний рушник: «Я хочу дітей. І я вірю у шлюб, бо мої батьки прожили разом 43 роки. Тож у мене є найкращий у світі приклад того, яким має бути подружнє життя. Шлюб для мене — це колосальна відданість, і я більше не поставлюся до цього несерйозно. Цей урок я засвоїла».

Попередні походи Шеннон під вінець добрим прикладом для нащадків не назвеш. Зі співаком та актором Ешлі Гамілтоном, за якого вийшла у 22, вона прожила у шлюбі лише півроку. Наступна спроба виявилася ненабагато успішнішою: їхній шлюб із колишнім хлопцем Періс Хілтон, продюсером Ріком Соломоном, у 2003–му тривав сім місяців.

Нинішнє весілля своєї улюблениці шанувальники таланту Догерті зможуть побачити на власні очі: за кілька місяців його покажуть у реаліті–шоу «Проект Шеннон Догерті».