Третя спроба — третя сума!

14.10.2011
Третя спроба — третя сума!

Дейв і Анджела Доуїс із виграшним чеком.

101 млн. 203 тис. 600 фунтів стерлінгів — саме стільки виграла в лотерею скромна британська пара, Дейв і Анджела Доуїс. Раніше вони купували й заповнювали лотерейні квитки «Євромільйонз» лише двічі, і вже третя спроба зіграти принесла джекпот. Отримана цими щасливчиками сума — третя за величиною в історії Британії. Більшими були тільки джекпоти розміром 161 млн. і 113 млн. фунтів.

Як повідомляє газета «Дейлі мейл», досі Дейв і Анджела тулилися в однокімнатній квартирці у містечку Уїзбіч (графство Кембріджшир) і навіть не могли собі дозволити зіграти весілля. А тепер везуча пара опинилася на 703му місці у списку найбагатших людей Великої Британії, випередивши на мільйон фунтів стерлінгів знаменитого музиканта Девіда Боуї.

47річний Дейв — начальник зміни на фабриці «Прем’єр фудз» (це найбільший у країні виробник харчових продуктів). 43річна Анджела — волонтер «Британського фонду серця». Вони дивилися розіграш лотереї у прямому ефірі і з подивом спостерігали, як цифра за цифрою випадає їхня комбінація. «Ми просто не могли в це повірити! — розповів радісний Дейв на пресконференції. — Я тримав квиток при собі до самого ранку. Ми очей не склепили цілу ніч».

Пара, що живе разом уже чотири роки, має намір нарешті одружитися у 2012му. При цьому Анджела вже й так має прізвище Дейва: після розлучення з попереднім чоловіком вона не хотіла залишати його прізвище і, знайшовши нову любов, стала Доуїс навіть без офіційного шлюбу. А екс­чоловік Анджели, містер Ліман вочевидь заздрить щастю колишньої і заявляє журналістам жовтих видань: «Вона зрадила мене після 12 років спільного життя й покинула сина заради якогось татуйованого роботяги!»

Поліпшивши своє фінансове становище, Дейв і Анджела планують придбати нерухомість у Лондоні, в районі Челсі, та за кордоном. Після зміни постійного місця проживання Дейв має намір придбати річний абонемент на домашні матчі улюбленого футбольного клубу «Челсі». Також скоробагатьки хочуть покататися на лижах у Швейцарії та побувати в ЛасВегасі — мабуть, спробують щастя ще й у казино.

Доуїси вже склали список родичів і близьких друзів, аби допомогти грішми тим, хто цього найбільше потребує. Ліман переживає, що в цьому «списку 20» не буде їхнього з Анджелою сина.