Пригоди італійців у Києві

Пригоди італійців у Києві

Осінні покази UFW «офіційно» починаються сьогодні ввечері у містичному (бо порожньому?) приміщенні «Мистецького арсеналу» — нові колекції покажуть Вікторія Гресь, Олена Буреніна, Олексій Залевський, Віктор Анісімов. А відкриє «модний» тиждень уже традиційно Лілія Пустовіт. Її легка, прозора колекція спрямована цього разу в романтичне ностальжі і називатиметься «У полоні минулого».

Красиве i корисне

Красиве i корисне

По благодiйну допомогу Мiжнародний фонд «Здоров’я українського народу» вирiшив звернутися не до олiгархiв, а до народу. Як–то кажуть, з миру по нитцi, голому — сорочка. Уже в груднi фонд збирається випустити 15 мiльйонiв поштових листiвок iз серiї «Українськi типи i краєвиди». Вартiсть кожної листiвки — приблизно 5 гривень, двi з яких мають спрямувати на благочиннi акцiї. Про це вчора в Музеї Івана Гончара пiд час презентацiї проекту розповiв Сергiй Сошинський, президент Мiжнародного благодiйного фонду «Здоров’я українського народу».

Відпустіть мене у Гімалаї!

Відпустіть мене у Гімалаї!

Книгарня «Є» запровадила хорошу традицію лестити письменникам, збираючи на презентації їхніх книжок повні зали. Аншлаг, зокрема, нещодавно зібрала Ірена Карпа, яка представила у київській книгарні свіжу роботу «Піца «Гімалаї». Письменниця зачитувала уривки, розповідала історії, що не увійшли до видання, і навіть заспівала хіт, який почула в Бірмі в одному з автобусів. «В Азії класно — люди там бідні, нещасні, але посміхаються і ніколи не тхнуть в умовах тотальної спеки і браку води, чого не скажеш про наших співгромадян у «маршрутках», — ця коротка ремарка від Карпи вводить нас у світ її нового літературного твору.

Всі статті рубрики