ХРОНІКА

13.10.2011

Фехтування

На чемпіонаті світу в Катаньї розіграли перші два комплекти медалей. Найкращим результатом наших рапіристок стало 27–ме місце Катерини Ченцової, а у шаблістів — 28–ме Дмитра Пундика. «Золото» в обох видах взяли італійці: Валентина Веццалі й Альдо Монтано.

Теніс

У другому раунді турніру АТР серії «мастерз» у Шанхаї українець Олександр Долгополов учора здолав іспанця Альберто Рамоса — 5:7, 6:3, 6:2.

* * *

Перша ракетка України Катерина Бондаренко не дограла матч першого кола турніру WTA в Лінці проти сербки Єлени Янкович через травму коліна, відмовившись продовжувати боротьбу за рахунку 1:4 у першому сеті.

Баскетбол

Українська чоловіча суперліга. «Політехніка–Галичина» — «Хімік» — 57:74, «Будівельник» — «Дніпро» — 76:73, «Говерла» — «Одеса» — 76:71.

Хокей

Чемпіонат України. «Сокіл» — «Беркут» — 3:1, «Компаньйон» — «Білий барс» — 5:2.

Шахи

Василь Іванчук посів друге місце на турнірі «Великого шолома», який відбувався у Сан–Паулу й Більбао. Зігравши в десятому турі внічию з вірменином Левоном Ароняном, львів’янин набрав 15 очок — як і норвежець Магнус Карлсен. У додатковому бліці фортуна посміхнулася скандинавові — 1,5:0,5.