Йому Тринадцята минула...

06.10.2011
Йому Тринадцята минула...

Зірка телесеріалу «Доктор Хаус», американська акторка Олівія Уайльд офіційно повернулася на «ринок наречених». Після восьми років спільного життя розірвано її шлюб із сином італійського принца, кіновиробником Тао Располі. За словами Олівії, це розлучення стало найважчим моментом у її житті.

Заміж за спадкоємця аристократичної італійської родини виконавиця ролі Тринадцятої вийшла в 2003 році. На той час Олівії було лише 19 років, і в кохання до принца вона поринула з головою. Та й Тао не міг відвести очей від красуні–дружини. Але на початку цього року пара почала жити окремо — палка закоханість минула, і побут, навіть «зірковий», виявився для подружжя занадто складним випробуванням.

«Коли ми розійшлися, мені було так важко, що я «лікувалася» їжею. Звісно, не найкращий спосіб зберегти фігуру, але, гадаю, це краще, ніж заспокоювати нерви кокаїном», — каже актриса. При цьому Располі для Олівії завжди залишатиметься частиною життя: «Ми — друзі, його сім’я — це моя сім’я. Я не можу ні з ким бути в поганих стосунках».

Серце Уайльд, за її словами, зараз вільне й відкрите для кохання. А всі чутки про численні романи, які розпускає про неї преса, — не більше ніж вигадка.