На плечах колеги

04.10.2011
На плечах колеги

Ще одна відома британська співачка стала дизайнером. Володарка премії «Бріт еворд» Шеріл Коул випустила власну лінію взуття для шопінг–сайту Stylistpick.com. Дебютна колекція від поп–зірки надійде в продаж вже в грудні.

Англійські таблоїди пишуть, що взуття вийшло модним, а ціни — цілком доступні. Зірка особисто контролювала весь процес створення туфель і черевичків — від розробки концепції до оздоблення й упаковки.

Попрацювати в новій творчій царині Коул заохотила колега, Вікторія Бекхем. Шлях цих двох селебріті напрочуд схожий. Шеріл була учасницею дівочої групи Girls Aloud, Вікі — колишня «спайс гьорл». Обидві досягли успіху як учасниці співочих колективів, а згодом — у сольних проектах. І Шеріл Твіді, і Вікторія Адамс вийшли заміж за знаменитих футболістів (щоправда, Шеріл з Ешлі Коулом досить швидко розлучилася). Обидві були визнані «іконами стилю». Дружина Девіда Бекхема стала відомою модельєркою — і ось тепер Коул туди ж.

«Ми зустрілися з Вікторією недавно в літаку, — повідомила Шеріл в інтерв’ю виданню Grazia. — І вона розповіла мені, як це захопливо — бути дизайнером. Те, що вона робить, — чудово, мені дуже подобається. Її колекція, представлена на Тижні моди у Нью–Йорку, — мій фаворит. І я подумала: якщо Вікі змогла реалізувати себе, то і в мене вийде!»

От тільки самій пані Бекхем подібні одкровення 28–річної колеги не до шмиги. За деякими даними, у Пош Спайс складається відчуття, що Шеріл украла її — Вікторії — ідеї. «Вікі знадобилися роки, щоб здобути визнання у світі високої моди. А тепер вона відчуває, що Коул просто хоче потрапити у фешн–бізнес за її рахунок», — ділиться джерело в оточенні Вікторії Бекхем.