Повна «діжка» вітамінів

Повна «діжка» вітамінів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Королями осіннього сезону, безперечно, є овочі. І хоч вітаміни ніколи зайвими не бувають, восени вони особливо актуальні: потрібно бути готовим до сезонного похолодання і можливих застуд, а значить — посилено зміцнювати свій імунітет. Але, як кажуть, їж–їж моркву й капусту — і кроликом станеш. Проте варто ввімкнути трішечки фантазії — і звичайні овочі, які набридають одноманітністю, смакуватимуть по–новому. Приміром, сконцентруватися не лише на змістові, а й на формі — і на обід чи вечерю приготувати «діжечки», «човники» чи «пеньочки» з овочів.

Спочатку було яйце…

Спочатку було яйце…

Найпростішим пирогом для мене ще зі студентських років був бiсквіт iз 5 яєць, склянки цукру та такого ж об’єму борошна: спочатку збиваєш міксером два перших інгредієнти, додаєш третій — і за кiлька хвилин тісто готове. А ще хвилин за 20, якщо попередньо вже розігріто духовку, можна скликати усіх на чаювання. (Крім того я періодично викладала у форму для випікання шматочки яблук — й отримувала неперевершену простоту, яка подобалася усім знайомим).

Всі статті рубрики