ШЕЙКонемо на Мадейрі!

23.09.2011
ШЕЙКонемо на Мадейрі!

Призначено дату весілля одного з найкращих футболістів сучасності — португальця Кріштіано Роналдо — та російської моделі Ірини Шейк. Як повідомляють португальські ЗМІ, 26–річний форвард вирішив стати на шлюбний рушник 12 липня наступного року — через 11 днів після фіналу чемпіонату Європи, який відбудеться в Києві (а збірна Португалії має намір його виграти). З Євро–2012 зірка мадридського «Реалу» візьме курс на батьківщину. Вінчання пройде на курортному острові Порту Санту, що в архіпелазі Мадейра, в Атлантичному океані. Як пишуть португальські таблоїди, ця весільна церемонія стане однією з найрозкішніших, які коли–небудь влаштовували в їхній країні.

Пропозицію руки й серця своїй подрузі–татарці Кріштіано зробив ще в лютому. Це сталося в будівлі телекомпанії Сі–Бі–Ес у Нью–Йорку, де 25–річна модель гостювала на популярному в США «Вечірньому шоу з Девідом Леттерманом». Окрилена заручинами, Ірина Шайхлісламова (таке її справжнє прізвище) встигла взяти участь у фотосесії у весільній сукні. А взагалі зеленоока уродженка Челябінської області знімається для багатьох відомих фотографів і модних журналів. Цього року вона стала першою російською моделлю, яка потрапила на обкладинку Sports Illustrated Swimsuit Edition.

Роналдо познайомився з Іриною Шейк півтора року тому на зйомках реклами Армані. Приблизно тоді у володаря «Золотого м’яча–2008» народився син він невідомої жінки, ймовірно, американки. Пізніше сестра футболіста повідомила пресі, що мати померла. Мільйонер Роні хвалиться, що залюбки міняє малюкові памперси. А його наречена виявила готовність виховувати цю дитину.