Свіжий Гіннесс розкаже,

21.09.2011
Свіжий Гіннесс розкаже,

Груди Норми Стітц унікальні тим, що натуральні й такі великі.

Днями у світовий продаж надійшла свіжа редакція Книги рекордів Гіннесса — видання 2012 року.

Серед нових оригінальних досягнень, згаданих у книжці, — власниця найдовшого у світі язика. Виявляється, такою є чорношкіра студентка з Каліфорнії Шанель Теппер. Довжина її язика становить 9,75 см, якщо міряти висунутий язик від кінчика до верхньої губи. В інтерв’ю, яке дівчина дала упорядникам, вона повідомила, що помітила свою незвичайну властивість у віці восьми років і цілком звикла до «язичеських» розмірів (справа у вродженій відсутності вуздечки).

До нового видання Книги Гіннесса потрапила і власниця найбільших у світі натуральних грудей — це 52–річна Енні Хокінс–Тернер зі штату Джорджія, відома також під псевдонімом Норма Стітц. Обхват «буферів» темношкірої секс–моделі — 177,8 см.

Титул власниці найдовших нігтів у світі отримала також американка — 45–річна мешканка Лас–Вегаса Крістін Уолтон. Нігті її лівої руки сягнули 3,1 м завдовжки, правої — 2,92 м. Крістін зізналася, що ненавидить займатися прибиранням, але доводиться. Почесне звання вона відібрала в Лі Редмонд, яка зламала свої нігті завдовжки 8 метрів в автомобільній аварії.