Рушила далі...

21.09.2011
Рушила далі...

Іще недавно Камерон Діаз збиралася заміж за бейсболіста Алекса Родрігеса: пара намагалася проводити разом весь вільний час і виглядала цілком щасливою. Аж раптом, як грім серед ясного неба, новина: закохані розійшлися й «вирішили залишитися друзями».

Як розповідають друзі 39–річної актриси та 36–річого спортсмена, в усьому винна їхня пристрасть до роботи. Діаз занадто зосереджена на своїй кар’єрі, а Родрігес хоче сконцентруватися на тренуваннях, щоб якомога швидше повернутися у стрій після отриманих травм.

Для Кам це вже не перший розрив, який переходить у товариські стосунки з «колишнім». Свого часу вона досить довго зустрічалася з Джастіном Тімберлейком, молодшим за неї на дев’ять років, але зрештою стосунки зійшли нанівець. При цьому вони й далі нерідко спілкуються, а нещодавно навіть знялися разом у комедії «Училка», зобразивши, зокрема, й оригінальну сцену сексу.

Діаз не раз казала, що постійні стосунки їй не потрібні, бо вона «не створена для того, щоб виходити заміж». «Мені здається, ми не повинні будувати своє життя за традиціями, які в сучасному світі давно втратили сенс, — вважає актриса. — Багато людей чомусь живуть із партнерами, яких уже давно розлюбили. Але це неправильно. Коли любов минула, треба розходитися й рухатися далі!»