Поп–королівський подарунок

08.09.2011
Поп–королівський подарунок

Мадонна готується до випуску нового студійного альбому. Як повідомляє Billboard, реліз платівки, про назву якої поки що нічого не відомо, заплановано на весну. А перший сингл із 12–го в кар’єрі поп–королеви диска вийде в лютому–березні. За словами менеджера співачки Гая Озері, записувати пісні для нового альбому почали на початку липня.

Це буде перший диск Мадонни, що вийде не на студії Warner Bros. Records, — контракт із цим лейблом уже завершився, і тепер зірка співпрацюватиме з компанією Live Nation. Нагадаємо, останній диск Мадонни Hard Candy («Тверда цукерка») вийшов у квітні 2008 року.

Роботи у поп–королеви багато, але й про особисте життя вона не забуває. За даними американського сайту The Showbiz Spy, 53–річна співачка справила неабияке враження на сім’ю свого нинішнього хлопця, танцівника Брахіма Зайбата. З юнаком, молодшим за неї більш ніж удвічі (Брахіму — 24), Мадонна зустрічається вже майже рік. Хлопець дуже потоваришував з її дітьми і познайомив кохану зі своїми рідними. Незважаючи на різницю у віці, мама Брахіма Патриція Відал поставилася до потенційної невістки, старшої за неї на 8 років, дуже схвально (ще б пак — зірка такого масштабу!).

На знак вдячності Мадонна вирішила влаштувати їй королівський відпочинок. Коштом поп–легенди Патриція та ще п’ятеро членів сім’ї Зайбата провели незабутні вакації в розкішному готелі Du Cap на Лазуровому узбережжі Франції. «Родичі» Мадонни мали змогу замовляти все, що захочеться — кожна вечеря обходилася щонайменше у 2 тисячі доларів. А загалом відпочили на 100 з гаком тисяч...