Галина Малик та інші: груповий портрет із проблемами

Галина Малик та інші: груповий портрет із проблемами

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На перший позір, сеґмент літератури для дітей — найуспішніший на українському книжковому ринку. Авжеж, нині у нас купують понад половину усіх дитячих книжок — українською мовою. Такого і близько немає в жодній іншій тематичній ніші.

Анджей Чира: Я добре пам’ятаю чорнобильські події

Анджей Чира: Я добре пам’ятаю чорнобильські події

— У фільмі ви граєте радянського інженера, що намагається врятувати від опромінення не лише свою сім’ю, а й жителів Прип’яті, а згодом узагалі божеволіє. Крім того, що ви чудово перевтілилися у цій ролі, ви ще й показали хороше володіння російською. Дається взнаки польсько–радянська дружба?

«Іродіада» Аль Пачіно

«Іродіада» Аль Пачіно

В останні дні боги втратили прихильність до Мостри. Першим розгнівався повелитель морської стихії: після кількох днів дощової погоди Лідо пошарпав поривчастий вітер. Учора ж відбулися збої у фестивальній програмі: показ так званого фільму–сюрпризу відмінили через відсутність субтитрів i відклали на невизначений час — найбільш розчарованими виявилися китайські глядачі, яким сказали, що 23–й конкурсний фільм представляє кіноіндустрію їхньої країни.

Якщо ж упустити ці маленькі труднощі, загальний настрій на фестивалі можна охарактеризувати як сонячний та насичений приємними робочими моментами. Такого стовпотворіння акредитованих гостей на Венеціанському фестивалі не спостерігалося вже кілька років: потрапити на показ для преси й працівників індустрії, якщо ти запізнився, практично нереально, а про те, щоб проникнути на вечірній сеанс у Палаці кіно, можна й не мріяти — всі квитки продані заздалегідь.

Всі статті рубрики