Відьом не побільшало

06.09.2011
Відьом не побільшало

В однієї з найкрасивіших актрис Голлівуду тепер на одного улюбленого чоловіка більше. 31 серпня зірка телесеріалу «Всі жінки — відьми» Алісса Мілано народила сина. І для 38–річної Алісси, і для її чоловіка, 32–річного голлівудського агента Девіда Багліарі це перша дитина.

«Раніше я, мабуть, просто була не готова до материнства — це було якось ніби само собою, що рано чи пізно в мене з’являться діти, «але не зараз». Тому ми нічого для цього спеціально не робили: прийшов час, і я завагітніла. І це справді було вчасно — я зрозуміла, що саме тепер дуже хочу стати мамою!» — розповідала Мілано кілька місяців тому.

Алісса одружена вже вдруге. Перший шлюб із музикантом Сінджаном Тейтом тривав менше року. За Девіда вона вийшла заміж рівно через десять років після того невдалого весілля, в серпні 2009–го.

За словами телезірки, вагітність протікала дуже легко, а син іще до народження змушував маму усміхатися: «Щоразу, коли я роблю ультразвук, він робить дуже смішні речі — смокче палець або штовхає мене ліктем». Малюк з’явився на світ із вагою 3180 гра­мів і зростом 48 сантиметрів. Хлопчика назвали Майло Томас.

«Дякую вам за всі побажання для мого сина Майло. Тепер моє серце стало втричі більшим, я люблю його більше за все листя на всіх деревах!» — написала у своєму «Твіттері» Алісса, яка є палкою активісткою боротьби за захист навколишнього середовища.

 

А ТИМ ЧАСОМ

Наприкінці минулого тижня вже втретє стала матір’ю екс–учасниця гурту «Спайс гьорлз» Мелані Браун (Мел Бі). Новонароджена донька — її перша спільна дитина з нинішнім чоловіком Стівеном Белафонте. Нагадаємо, у 36–річної співачки є також 12–річна дочка від першого шлюбу та чотирирічна дочка від нетривалого зв’язку з коміком Едді Мерфі.