«Паркування», зітхання, кохання

01.09.2011

Жінка чи автомобіль — що для чоловіка цінніше? Поки психологи шукають відповідь на це питання, у Німеччині створили ще один привід для порівнянь деяких дочок Єви з машинами. Комунальна влада колишньої столиці ФРН — міста Бонн — впровадила так звані «паркувальні» автомати для жінок. Щоправда, не всіх. А тільки повій.

Як повідомляє сайт німецького журналу «Фокус», ці пристрої, встановлені на вулицях Бонна, по суті є дещо переробленими автоматами для паркування авто. Кожна жінка легкої поведінки, що працює на вулиці з 20:15 до шостої години ранку, мусить придбати в автоматі талон вартістю 6 євро, незалежно від того, скільки клієнтів у неї буде за ніч. Таким чином муніципалітет Бонна має намір поповнити міську скарбницю, що відчуває нестачу коштів.

На початку цього року влада вже ввела спеціальний податок на сексуальні послуги для розважальних закладів (борделів, саун, еротичних центрів), розраховуючи, що він приноситиме до бюджету 300 тисяч євро щорічно. А от про додаткове оподаткування вуличних жриць кохання подумали тільки тепер. Оскільки багато хто з цих дівчаток через незнання німецької мови не може самостійно заповнити податкову декларацію, винайшли простий спосіб, як стягнути «секс–акциз»: за допомогою автоматів.

Повіям, у яких не буде талона на ніч, спочатку виноситимуть попередження. А в разі повторної несплати нічного «мита» жінці заборонять працювати в зазначеному місці.