ЦИТАТИ ТИЖНЯ

26.08.2011

Віктор Янукович,
Президент України
— про те, що він не любить давати інтерв’ю:

— Якщо говорити про те, люблю я чи не люблю часто з’являтися на екранах, то всі кажуть, що не люблю — і це правда. Це мій недолік... Я не люблю, коли мені теж у душу лізуть, знаєте. Це не зов­сім приємно. Тому я часто роблю такі паузи.

(«Сєгодня»)

 

Ганна Герман,
радник Президента з гуманітарних питань
— про свій довгий язик:

— Я дуже часто забуваю, що я при владі, і починаю забагато говорити такого, чого людині з апарату не треба говорити. Але таке є життя, така є моя суть. Я й надалі у своїх виступах ламатиму стереотипи чиновників і говоритиму те, про що думаю. Поки зможу. А як не зможу — то нема чого там сидіти.

(«День»)

 

Левко Лук’яненко,
дисидент, громадський діяч
— про те, як влада бореться із демократією:

— Вони діють методом проби. Натиснули на український народ і дивляться, який опір — великий чи малий. Малий — ага, давайте далі крутнем. Дивляться далі — малий, ага, давай ще. Немає межі, де вони можуть самі зупинитися. Їх може зупинити тільки сила.

(УНІАН)

 

Петро Порошенко,
політик, бізнесмен
— про якість нової революції:

— Нехай ніхто не сподівається, що наступні протестні акції будуть нагадувати Майдан, — такого в історії України більше не буде. Не буде ввічливих людей, не буде відсутності крові, не буде доброзичливості, не буде, коли люди, доведені до відчаю, вийдуть на знак протесту, — їхні дії будуть абсолютно іншими,

(«5–й канал»)

 

Михайло Цимбалюк,
«губернатор» Львівщини
— про те, чи Львів встигне підготуватися до Євро–2012:

— Якби в добі було не 24 години, а 36, то ми би вже встигли.

(«РБК–Україна»)