«Бронза» для повного щастя

«Бронза» для повного щастя

Слова про те, що українські дзюдоїсти — законодавці мод у сучасному дзюдо, — вочевидь будуть перебільшенням. Однак у Національному олімпійському комітеті перед стартом літніх Ігор від наших найсильніших єдиноборців щоразу небезпідставно очікують нагород. У Сіднеї–2000 «бронзу» для України здобув Руслан Машуренко (вагова категорія до 90 кг), а в наступні два олімпійські цикли «синьо–жовту» скарбничку срібною та бронзовою відзнаками поповнював Роман Гонтюк (до 81 кг). Можна припустити, що у відомстві Сергія Бубки небезпідставно сподіваються, що медальну естафету від наших «напівтяжів» у Лондоні перехопить представник найлегшої вагової категорії (до 60 кг) — Георгій Зантарая. Саме з ім’ям цього 24–річного киянина грузинського походження пов’язані успіхи нашої чоловічої збірної на трьох останніх світових першостях: у Роттердамі–2009 Георгій виграв «золото», наступного року в Токіо став срібним призером, а кілька днів тому, на 27–му «мундіалі» в Парижі, розжився «бронзою».

Висока проба «пивзаводу»

Висока проба «пивзаводу»

Минулого року, коли наше «Динамо» змагалося з білоруським БАТЕ в груповому раунді Ліги Європи, Олег Гусєв обізвав борисовців «командою пивзаводу», яку кияни мають обігрувати за будь–яких умов. Зараз динамівцям мало б бути подвійно соромно: український флагман не зміг подолати кваліфікацію Ліги чемпіонів, тоді як «Борисовський завод автотракторного електрообладнання» вдруге в історії пробився до групового етапу Суперліги.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сергій Ребров: Попиту на динамівців у Європі зараз немає

Сергій Ребров: Попиту на динамівців у Європі зараз немає

Сьогоднішнє київське «Динамо» не критикує хіба що лінивий. Але ж і справді є за що. Найтитулованіший вітчизняний клуб другий сезон поспіль «пролетів» повз елітний раунд Ліги чемпіонів. Ті самі два роки флагман українського футболу не може виграти чемпіонський титул на внутрішній арені. Водночас слід визнати, що «біло–синій» корабель отримав велику пробоїну ще раніше, коли 2002 року помер творець останніх динамівських тріумфів Валерій Лобановський. Відтоді у «Динамо» десять разів змінювався стерновий. «Немає результату», — пояснює причини частих ротацій тренерів легендарний динамівець Сергій Ребров, який останні два роки працює в тренерському штабі столичного клубу.

У розмові з кореспондентом «УМ» найкращий бомбардир українських першостей розповів про сучасні проблеми «Динамо», для розв’язання яких попросив терпіння у вболівальників, та пригадав найкращі роки своєї футбольної молодості.

Всі статті рубрики