Пристановище Альби

16.08.2011
Пристановище Альби

Одна з найкрасивіших жінок сучасності, зірка «Міста гріхів» Джессіка Альба вдруге стала мамою. Як одразу ж після радісної події повідомила сама актриса на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», минулої суботи в неї народилася донечка. Дівчинку, що з’явилася на світ із вагою 3200 г та зростом 48,4 см, назвали Хейвен (Пристановище) Гарнер. «Її старша сестра Онор неймовірно схвильована поповненням у нашій сім’ї», — розповіла Джес і подякувала своїм прихильникам за підтримку, яку вони висловлювали їй під час вагітності.

Нагадаємо, зі своїм чоловіком, продюсером Кешем Уорреном, 30–річна Альба познайомилася на зйомках фільму «Фантастична четвірка». У травні 2008 року вони таємно одружилися, а вже 7 червня Джессіка народила першу дитину, яку назвали гордим іменем Онор (у перекладі з англійської — Честь). Незабаром щаслива мама зізналася, що хоче мати щонайменше трьох дітей — «мабуть, іще одну донечку й сина». Тож справа за малим — залишилося поповнити сім’ю нащадком чоловічої статі.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

23–річна американська актриса та співачка Хіларі Дафф у день першої річниці свого весілля з хокеїстом Майком Комрі оголосила, що чекає на первістка. «Хочемо поділитися радісною новиною: нас буде троє. Ми дуже раді й щасливі розпочати нову главу нашого життя. Спасибі всім за любов і підтримку», — повідомила зірка «Історії Попелюшки» на своєму сайті.