Ти скажи, скажи, «Калино», де взялася ти така?..

12.08.2011
Ти скажи, скажи, «Калино», де взялася ти така?..

12 вересня в бразильському Сан–Паолу оберуть найкрасивішу дівчину Всесвіту зразка 2011 року. Україну на конкурсі представлятиме 22–річна студентка Одеської юридичної академії Олеся Стефанко, нінішня «Міс Україна–Всесвіт». До Бразилії Олеся вирушить 21 серпня, а поки що готується до змагання. Зокрема, підбирає гардероб. Адже прискіпливе журі оцінюватиме не лише виходи учасниць під час фінального шоу — впродовж тритижневої підготовки їх водитимуть на офіційні прийоми, неофіційні зустрічі та вечірки, щоб оцінити, як дівчата вміють підбирати образ відповідно до ситуації. Загалом таких образів буде близько 30, тож до країни, де «багато диких мавп», Олеся повезе чималі валізи. Найважливішими будуть туалети для виходу на сцену і національний костюм. Днями Стефанко та оргкомітет «Міс Україна–Всесвіт» влаштували його презентацію для преси.

Узагалі, з національними костюмами, в яких українські «міски» їздять боротися за «всесвітню» корону, якось не складається. Талановиті дизайнери то собор із банями та хрестами на голову учасниці надягнуть, то сукнею з колосся перетворять дівчину на копицю. Але вбрання від модельєра Анастасії Іванової, в якому виступить Олеся Стефанко, здається, перевершило всі попередні «досягнення». Дизайнерка вирішила, що найкраще образ України розкриває гілка калини. Тож до журналістів, які зібралися на презентацію в Ботанічному саду Києва, випливло гроно червоних «ягід», причеплене на поясі конкурсантки. Над «помпонами» — світлий корсет тілесного кольору, на ньому від пупа до плечей — два зелені листки.

«Настрій у мене бойовий. Я в дуже хорошій формі, тож чому б мені не думати про перемогу?» — прокоментувала свій вигляд Стефанко.