Боротьба за Клуні

09.08.2011
Боротьба за Клуні

«Оскароносний» актор і режисер Джордж Клуні хоч і залишається у свої 50 переконаним холостяком, але на брак жіночої компанії поскаржитися не може. Щойно голлівудський серцеїд розстався зі своєю попередньою пасією, італійською телезіркою Елізабеттою Каналіс, як на горизонті з’явилася нова потенційна подружка. Принаймні інтернет–таблоїди наввипередки «сватають» Джорджу 31–річну білявку Стейсі Кіблер — зірку «Танців із зірками» і... Міжнародної федерації реслінгу.

Як запевняють «обізнані джерела в оточенні Клуні», Стейсі нібито провела минулий тиждень разом із Джорджем на його віллі в Італії, на озері Комо. І навіть написала під час відпочинку в своєму «Твіттері»: «Я на небесах!» Щоправда, «УМ» такої фрази у мікроблозі борчині знайти не вдалося, як і будь–якої згадки про Італію. Хоча дівчина й справді подорожує Європою: відпочила в Монако й Сан–Тропе, потішилася чудовим днем у Канні, далі вилетіла на Лондон... Інтригує хіба що фраза: «Ану, хто спробує здогадатися, де я зараз? Життя не може бути ще більш прекрасним, я усміхаюся з ранку до ночі!»

Не виключено, що до цього прекрасного життя й справді долучився Клуні. Виявляється, вони зі Стейсі давно знайомі, мають багато спільних друзів і поглядів. Найбільше у білявій подрузі Джорджа приваблює те, що Кіблер, яка близько року тому розійшлася з попереднім бойфрендом, поки що не налаштована на серйозні стосунки. А саме прагнення Елізабетти Каналіс затягнути його під вінець нібито й стало причиною їхнього з Джорджем розриву після двох років спільного життя.