Силікон — це не сексуально

22.07.2011
Силікон — це не сексуально

Наприкінці минулого тисячоліття Памела Андерсон була однією з найпопулярніших персон світської хроніки. Таблоїди ледве не щодня друкували її еротичні фото, писали про її романи, силіконові імплантати (зірка їх то вставляла, то виймала, щоб замінити на менші чи більші) тощо. Тепер же про 44–річну актрису й модель чути значно рідше. Адже займається вона переважно серйозними справами: благодійністю та роботою в організації «Люди за етичне поводження з тваринами» (ПЕТА), де є однією з найбільших активісток. А решту часу приділяє своїм двом дітям.

Проте час від часу Пам хочеться довести, що є ще порох у порохівницях. А якщо можна об’єднати це задоволення з бізнесом — узагалі чудово. Як повідомляє знаменитість у своєму інтернет–щоденнику, тепер вона займається ще й дизайном панчіх. Пам не лише сама розробила нову лінію цього сексуального предмету жіночого гардеробу під брендом Secrets In Lace, а й стала її «обличчям», знявшись у рекламній фотосесії.

«Ця співпраця просто ідеальна! Памела Андерсон — утілення сексуальності, і те саме можна сказати про панчохи її дизайну», — заявив представник компанії Secrets In Lace.

Усі панчохи з колекції Pamela Couture на 100 відсотків зроблені з нейлону. Ніяких силіконових «резинок» — Пам вважає, що сексуально виглядають лише панчохи, які носять із поясом та підв’язками. Хоштують панчохи від Андерсон 40 доларів.