Зірки виходять у космос

21.07.2011
Зірки виходять у космос

Бейонсе, чиї пісні регулярно очолюють чарти радіостанцій по всьому світу, земної популярності видалося мало. Зірка r&b вирішила розширити ареал своєї слави за межі планети і послала свій новий хіт Run the World у космос. Точніше, уривок хіта — він увійшов у послання, яке Бейонсе надіслала екіпажу останнього космічного човника «Атлантіс».

«Доброго ранку, «Атлантісе», це Бейонсе. Сенді, Крісе, Дагу, Рексе — своїм прикладом ви нас надихаєте та змушуєте повірити, що ми достатньо сильні і сміливі, щоб здійснити будь–які мрії! — звернулася співачка до астронавтів. І окремо передала вітання єдиній жінці на борту шатла, Сенді Магнус: — Ця пісня — спеціально для моєї любої Сенді, для всіх жінок, які захоплюють нас космосом, усіх дівчаток, за якими наше майбутнє».

Ще раніше підбадьорити екіпаж останнього в історії човника американської програми «Спейс шаттл» вирішили Пол Маккартні та Елтон Джон — ці співаки також зверталися до астронавтів із ранковими привітаннями, та президент США Барак Обама.

Сьогодні «Атлантіс» повернеться на Землю й вирушить до музею, завершивши 30–річну програму НАСА. Нагадаємо, Сполучені Штати вирішили більше не запускати космічних човників і надалі користуватися для доставки астронавтів на орбіту російськими кораблями.