Рубік без кубика

15.07.2011
Рубік без кубика

Про Наомі Кемпбелл, Кейт Мосс, Жизель Бюндхен чули навіть ті, хто не надто цікавиться модою. Проте в самому модельному бізнесі, виявляється, ці зірки — вже далеко не першої величини. Принаймні якщо судити по затребуваності. А прізвища манекенниць, які користуються найбільшою популярністю у дизайнерів, рекламістів, фотографів, мало що скажуть широкому загалу.

Згідно з дослідженням профільної компанії Fashion Spot, у п’ятірку найпопулярніших моделей за період з квітня 2010–го по квітень 2011 року увійшли 23–річна Фрея Беха Ерiксен, 27–річна Лара Стоун, 24–річна Еббi Лі Кершо та 20–річна Констанс Яблонськи. А очолює цей список безумовна фаворитка — польська білявка Аня Рубік.

Кількість глянцевих видань, які за минулий рік розмістили фото Анi на своїх обкладинках, вражає — 59. Таким здобутком може похвалитися мало яка топ–модель iз першого ешелону «найвідоміших». Окрім того, за вказаний період Аня взяла участь у 43 дефіле, стала «обличчям» рекламних компаній модного бренду Kurt Geiger та перших парфумів марки Elie Saab, погодилася співпрацювати з італійським дизайнером взуття Джузеппе Дзанотті і ще на рік (уже третій поспіль) продовжила контракт із відомим будинком моди Fendi.

Найбільшим достоїнством 28–річної польки її прихильники вважають красиві ноги. Недарма на цьогорічному Каннському кінофестивалі саме Ані доручили демонструвати найдорожчі у світі туфлі, оздоблені діамантами, сапфірами та рубелітами — спільне творіння Дзанотті та ювелірної компанії Chopard. Взуття, представлене на благодійній гала–вечірці, пішло з молотка за 200 тисяч доларів.