«Остання битва» Арні

14.07.2011
«Остання битва» Арні

Покінчивши із роллю губернатора штату Каліфорнія, 63–річний Арнольд Шварценеггер повертається у свою попередню стихію— кінематограф. Як стало відомо, після антракту тривалістю вісім років екс–Термінатор зніметься в головній ролі у фільмі «Остання битва» Кім Чжі Уна. Для Кіма це буде дебют в англомовному кіно.

Зйомки мають стартувати у вересні. Один із найбільш передових корейських режисерів описує майбутній проект як суміш фільмів «Міцний горішок» і «Рівно опівдні». За сюжетом, ватажок наркокартелю тікає з суду на гоночному автомобілі. Наближаючись до мексиканського кордону, він стикається з єдиною перешкодою на шляху до свободи — шерифом невеликого містечка та його недосвідченими підручними. Якщо все складеться, як задумано, Шварценеггер втілить образ шерифа.

Очевидно, що восени Шварцу не заважатимуть зніматися ані політичні клопоти, від яких він уже відійшов, ані сімейні. Адже два тижні тому вони з дружиною Марією Шрайвер подали документи на розлучення.

Нагадаємо, знаменитий актор та племінниця президента Кеннеді прожили у шлюбі 25 років, зростили чотирьох дітей. А розійшлися — цієї весни, коли стало відомо про позашлюбний зв’язок Арні з хатньою робітницею Мілдред Баена. Вона народила від Шварценеггера сина, якому вже 13 років. Таблоїди пишуть, нібито Джозеф із мамою днями побували у Шварца вдома.

Марія Шрайвер натомість придбала за 10 мільйонів доларів новий будинок — у лос–анджелеському районі Брентвуд. Особняк із вісьмома спальнями, сімома ванними, спортзалом, басейном, винним погребом і концертним залом розташований за кілька кілометрів від Арнольдового «родинного гніздечка». Із грішми Марія проблем не матиме, якщо врахувати, що після розлучення їй відійде половина капіталу Термінатора (а він становить від 500 до 700 млн. дол.).