Міла в гостях у піхотинців

14.07.2011
Міла в гостях у піхотинців

Уродженка Чернівців Міла Куніс вирішила продовжити справу Мерилін Монро. Ні, Міла не перефарбувалася в блондинку і не закрутила роман із президентом США, а всього лише погодилася піти на бал морських піхотинців. Проте американська преса одразу провела паралелі, нагадавши, що відтоді як Мерилін 1954 року виступила перед військовослужбовцями США в Кореї, та чи інша кінозірка регулярно «бере з неї приклад».

В інтерв’ю Бі–Бі–Сі Міла заявила, що згодна піти на бал Корпусу морської піхоти в Північній Кароліні із хлопцем, якого раніше ніколи не бачила. Піхотинець Скотт Мур — давній фанат зірки «Книги Ілая» і завжди мріяв з нею познайомитися. Розуміючи, що надії на зустріч із голлівудською знаменитістю в нього мало, Скотт виклав на YouTube відеоролик, у якому запросив актрису піти разом із ним на бал 18 листопада. Можна собі тільки уявити здивування щасливця, коли Куніс на всю країну відповіла «так». При цьому про запрошення зірка дізналася в ефірі Бі–Бі–Сі, даючи інтерв’ю з нагоди прем’єри комедії «Друзі по сексу», в якій зіграла головну роль.

Хтозна, можливо, Міла від цієї пропозиції й віджартувалася б, якби не партнер по фільму Джастін Тімберлейк. Він також був у студії і, побачивши відеозапрошення солдата, почав наполягати, що «заради своєї країни» дівчина повинна підтримати сміливця. Після таких закликів до її патріотизму актриса не могла не погодитися, але попросила Тімберлейка також скласти їм зі Скоттом компанію. Той відмовився — мовляв, його не запрошували.

А сержант Мур, який зізнався, що не проти, аби Куніс називала його «просто Скотті», тепер у своєму батальйоні справжня зірка. Зараз хло­пець служить в Афганістані.