Неглевкий млинець

Неглевкий млинець

Перший креп — французький млинець — Артема Ігнатова у прямому значенні слова був глевким. Але стажування у Франції і практика зробили кухаря знаним у Києві креп’є, який розкриває читачам «УМ» секрети приготування своєї фірмової страви. А готує креп’є столичного ресторану «КРЕПдеШИН» млинці не тільки зі звичного пшеничного борошна, а й із гречаного та рисового.

Морозиво для панночки Ївги

Морозиво для панночки Ївги

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Літо — пора, коли ми, батьки, щойнайтісніше зближаємося зі своїми дітьми. Або принаймні плануємо це зробити, адже наші кровинки не мусять відсиджувати потрібні години в школі чи відбігувати їх у садочку. Це пора вітамінів та здорового харчування вкупі з іншими натуральностями — сонячним промінням та «кисневими коктейлями». Отже, маємо нагоду поєднати приємне з корисним: отримати «класичне» задоволення від спільної праці й спільної трапези. Оскільки моя старша донька, 13–річна Дарка, вже у шість років уміла пекти млинці й зараз має власний «фірмовий» рецепт телятини з ромом, нині я привчаю до «смачного» спілкування молодшу доню — трирічну Їву.

Всі статті рубрики