Кремова блакить

05.07.2011
Кремова блакить

Найдорожча британська топ–модель Кейт Мосс давно не виглядала такою щасливою і красивою, як минулої п’ятниці. Першого липня 37–річна Кейт уперше в житті вийшла заміж. Чоловіком манекенниці став рокер Джеймі Хінс, із яким вона зустрічалася більше трьох років. Саме Хінс допоміг Мосс забути скандальний роман із музикантом Пітом Догерті, під час якого вона вживала як ніколи багато кокаїну й алкоголю.

Наречена йшла до вінця у кремовій сукні в стилі 1920–х, яку для неї створив добрий друг Джон Гальяно. Молодий вирішив бути оригінальним і вдягнув блакитний костюм від «Ів Сен Лоран» із двобортним піджаком. Ексклюзивне право на публікацію фоторепортажу з весілля подружжя продало журналу «Вог», а весільним фотографом був сам Маріо Тестіно.

Вінчання відбулося в селищі Саусроп на південному заході Англії, де у Кейт є власний будинок. Саме в ньому влаштували весільні гуляння, що тривали три дні. Гості (а за даними газети «Міррор», було запрошено понад 400 осіб) почали роз’їжджатися тільки вчора. Хоча декому довелося залишити святкування раніше: подруга молодої, супермодель Наомі Кемпбелл разом із бойфрендом — російським олігархом Владиславом Дороніним — уже в суботу була на весіллі князя Монако. Розділити щастя з Кейт і Джеймі приїхали також дизайнерки Вів’єн Вествуд та Стелла Маккартні, актор Джуд Лоу і його колишня дружина Сейді Фрост (Мосс — хрещена мати їхньої дочки Айріс), музиканти Іггі Поп, Снуп Дог та багато інших знаменитостей. Прийшов і Джефферсон Хек — колишній наречений Мосс і батько її восьмирічної дочки Лайли Грейс, яка була однією з подружок нареченої.