ЦИТАТИ ТИЖНЯ

01.07.2011

Юлія Тимошенко,
лідерка ВО «Батьківщина»
— про процес у її справі, що триває в Печерському райсуді:

— Суддя одним вухом слухав нас, а в другому в нього суфлер з адміністрації Президента. Феміда в Україні в одній руці з упаковкою грошей, а в іншій — із телефоном спецзв’язку адміністрації Президента.

(Tymoshenko.ua)

 

Інна Богословська,
нардеп від Партії регіонів
— про поведінку Тимошенко в суді:

— З одного боку, вона намагається добитися правосуддя, а з іншого — витирає об нього ноги... Поведінка Тимошенко та її прихильників на суді так само далека від справжньої демократії, як Мауглі — від представника стародавнього дворянського роду. І наряд від Луї Віттона не в змозі приховати цю разючу відмінність.

(прес–служба ПР)

 

Віктор Янукович,
Президент України
— про своє небажання зустрічатися із представниками руху «Стоп цензурі!»:

— Певна заангажованість тих журналістів, які шукають конфлікт зі мною, вона примушує мене уходити від цих конфліктів. Я не хочу грати в цю брудну гру. Я також людина... І, так мені здається, краще б вони шукали інших клієнтів. Їх достатньо. Я не той. Я їм не по зубах.

(«Українська правда»)

 

Борис Колесников,
віце–прем’єр і міністр інфраструктури
— про те, чи принесе користь Україні Євро–2012:

— Не треба до цього питання підходити утилітарно. Країна зміниться — ось у чому фокус. А вимірювати прибуток від Мо­сковської олімпіади фінською ковбасою — невдячна справа.

(«Обоз»)

 

Євген Червоненко,
екс–заступник голови Київської міськадміністрації
— про те, чим він займався в КМДА:

— Наприклад, адміністрація доручила мені бути присутнім на зустрічах і проводах Президента. Тобто сказати, що я нічого не робив, теж не можна.

(«Главком»)