«Об’єднатися проти взаємопоборення»

01.07.2011
«Об’єднатися проти взаємопоборення»

Валентин Наливайченко. (Фото автора.)

Учора голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко разом із головою центрвиконкому партії Сергієм Бондарчуком побували відразу у двох обласних центрах — Дніпропетровську та Запоріжжі.

У Дніпропетровську Наливайченко зустрівся з активом репрезентованої ним політичної сили, озвучивши перед «нашоукраїнцями» найближчий план дій. Головною новиною від пана Наливайченка, безперечно, стало повідомлення про те, що вже цими днями «Наша Україна» запрошує всі патріотичні сили до єднання. «Настав час перейти до конкретної роботи. Найближчими днями ми надсилаємо запрошення до всіх провідних партнерів, щоб уже 12 липня провести перше засідання опозиційних сил і розглянути першочергові дії для захисту волевиявлення людей. Об’єднатися заради того, щоб не було взаємопоборення», — наголосив Валентин Олександрович.

Важливою місією об’єд­наних патріотичних сил Наливайченко бачить забезпечення чесних виборів. У цій справі він озвучив прагнення робити ставку на молодь, для якої вже з вересня мають почати навчання із залученням іноземних фахівців.

Наливайченко закликав дніпропетровців на засіданні політради партії, яке має відбутися 8 липня, підтримати його в рішенні про те, щоб «Наша Україна» пішла на наступні парламентські вибори–2012 за списком, складеним винятково за рейтинговим голосуванням. «У цьому списку мають бути не колишні партійні керівники, не комуністи і не капіталісти», — недвозначно підкреслив голова політради.

Наливайченко закликав однопартійців до конкретних дій, що повинні стати визначальною рисою діяльності «Нашої України». Зокрема, дніпропетровцям він запропонував узяти на озброєння екологічну і соціальну тематику в регіоні — від хвостосховищ гірничозбагачувальних комбінатів до проблем уранових Жовтих Вод.