Весілля Бонда

30.06.2011
Весілля Бонда

Рейчел Вайс і Деніел Крейг.

Одним вільним спецагентом стало менше — чинний Джеймс Бонд, блакитноокий білявий красень Деніел Крейг, днями одружився. Обраницею 43–річного британця стала співвітчизниця й колега по акторському цеху Рейчел Вайс. На церемонії вінчання, яка відбулася у Нью–Йорку в таємному режимі, були присутні лише свідки та діти молодят — 18–річна дочка Крейга від першого шлюбу з актрисою Фіоною Лаудон Елла та п’ятирічний син Вайс від стосунків із продюсером Дарреном Аронофськи.

«Вони дуже кохають одне одного й хотіли одружитися якомога швидше, але без зайвих очей і «понтів», — розповіли газеті «Дейлі мейл» друзі пари.

Чутки про роман «супер­агента 007» та однієї з найчарівніших актрис Голлівуду з’явилися в пресі восени минулого року. Парочку, яка грала подружжя у фільмі «Будинок мрії», надто часто помічали разом не лише на знімальному майданчику, а й поза ним. Проте спершу пліткам мало хто вірив, адже Деніел на той час уже шість років як зустрічався із продюсеркою Сацукі Мітчелл і нібито ось–ось збирався повести її під вінець. А Рейчел — володарка «Оскара», зірка фільмів «Відданий садівник» та «Мумія» — була заручена з Аронофськи, й разом вони прожили більше дев’яти років.

Але таблоїди не помилилися: між Крейгом і Вайс справді спалахнуло кохання, заради якого обоє порвали з попередніми стосунками.

Про те, чи спілкується Деніел із Сацукі й надалі, актор не розповідає. А 41–річна Рейчел із Дарреном залишилися добрими друзями, тож малий син Генрі пережив розставання батьків досить спокійно.