Парубка могила виправить

30.06.2011
Парубка могила виправить

У тому, що Джордж Клуні так і помре, ніколи не одружившись, залишається все менше сумнівів. Жодній iз його численних пасій так і не вдалося довести голлівудського красеня до вінця, і кожен новий розрив лише підтверджує: один із найжаданіших холостяків світу прагне залишатися таким і надалі. От і зараз: варто було подрузі 50–річного Клуні заїкнутися, що вона хоче заміж, як за Джорджем тільки закуріло.

«Проштрафилася» 32–річна італійська модель і телеведуча Елізабетта Каналіс, яка протрималася у статусі дівчини Клуні ледве не рекордні два роки. В інтерв’ю журналу Chi вона обмовилася, що «по–справжньому вірить у шлюб» і «точно знає, що вийде заміж». Щоправда, швидко отямилася й уточнила: це буде колись у майбутньому, а зараз її, мовляв, цілком влаштовує те, що є.

Утім бомбу вповільненої дії вже було закладено: через тиждень після виходу цього інтерв’ю пара оголосила про розрив. «Ми більше не разом. Це дуже складна ситуація, і ми просимо поставитися до нашого приватного життя з повагою», — сказано у спільній заяві для преси, яку Елізабетта з Джорджем поширили, щоб не було зайвих пліток.

Для Каналіс такий поворот подій став несподіваним ударом. Через свою речницю вона заявила, що хоче «певний час побути на самоті й отямитися, перш ніж з’явитися на люди». Натомість Клуні не надто переживає — судячи з фото зі знімального майданчика в Лондоні, де актор зараз знімається із Сандрою Буллок у фантастичному трилері Альфонсо Куарона «Гравітація», настрій у нього чудовий.