ЦИТАТИ ТИЖНЯ

24.06.2011

Олександр Голуб,
нардеп від КПУ
— про заборону Конституційним Судом офіційного використання червоного прапора:

— Цілком очевидно, що в Україні КС подібні рішення не ухвалює без консультацій з адміністрацією Президента. Цілком очевидно, що те крило в адміністрації, яке проводить необандерівську політику, переграло в даному випадку парламентську більшість, ну і, мені здається, самого Президента.

(«Українські новини»)

 

Віктор Янукович,
Президент України
— про бізнес і реформи:

— Для мене важливо відчуття того, що цей барометр, яким є бізнес, підкаже — в ту сторону вітер дме чи ні. Наше партнерство сьогодні цікаво для обох сторін, або його треба вдосконалювати.

(«Ліга»)

 

Юлія Тимошенко,
лідер ВО «Батьківщина»
— про початок суду над нею:

— Це судилище буде відбуватися за персональною вказівкою Віктора Януковича. Все, що відбувається навколо мене, — це є спроба Януковича знищити мене як свого конкурента. Я знаю, що вони хочуть виходити на самі жорсткі і самі безпрецедентні рішення, але я також вірю в те, що їм нічого не вдасться.

(Tymoshenko.ua)

 

Сергій Терьохін,
нардеп від БЮТ
— під час обговорення у ВР пенсійної реформи він віце–прем’єра Тігіпка:

— Сергію Леонідовичу, а скажіть мені, будь ласка, а хто прасує ваші шкарпетки? Ну явно не ваша дружина — напевно, покоївки. А ви покоївці платите заробітну плату і внески до Пенсійного фонду? Можливо, якщо платите, то вона оформлена на одну з менеджерів ваших багаточисельних компаній. Але, якщо вона оформлена, раджу між іншим подивитися на закон про упередження корупції, підписаний тільки–но Януковичем.

(портал Верховної Ради)

 

Віктор Медведчук,
колишній глава адміністрації Президента Кучми
— про небажання повертатися у велику політику:

— Сьогодні громадяни України потребують того, що колись називалося просвітою. [Хоча,] звичайно, мене змушує задуматися той факт, що навіть гіпотетичне моє повернення в політику продовжує викликати відомий зубовний скрегіт і мимовільне спорожнення сечового міхура у деякого, хто прикидається політиком.

(«Профіль»)