НОВИНИ ПЛЮС

24.06.2011

Азаров у відпустці

Прем’єр–мiнiстр з учорашнього дня перебуває у відпустці. Про це повідомив прес–секретар Миколи Азарова Віталій Лук’яненко. Водночас він не уточнив тривалість відпустки. Обов’язки Азарова виконуватиме перший вiце–прем’єр Андрiй Клюєв, передає «Інтерфакс–Україна».

Путін в Україні

На цих вихідних Україну планує відвідати прем’єр–міністр Росії Володимир Путін. Про це повідомив радник–посланник посольства Росії Всеволод Лоскутов. Програма візиту уточнюється. Відомо, що Путін перебуватиме в Криму. «Зараз літо, у нас неодноразово проходили зустрічі в Криму, це вже наша гарна традиція», — пояснив Лоскутов.

За даними джерел Інституту світової політики, Путін приїде до Криму в суботу на запрошення української сторони, і йтиметься про «адекватний обмін у питанні зниження ціни на російський газ».

Відлуння виборів–2010

Голова львівського осередку «Батьківщини» Роман Ілик подав позов до Європейського суду з приводу недопущення партії до участі в місцевих виборах 2010 року. Відповідачем, відповідно до практики цього суду, буде держава Україна. «Справа так і називається «Ілик проти України»», — повідомив соратник Юлії Тимошенко.