Найкращий гол у ворота Буффона

24.06.2011
Найкращий гол у ворота Буффона

Якщо відомий і успішний футболіст одружується, то можна не сумніватися: наречена — супермодель, королева краси чи, на крайній випадок, телеведуча або актриса. Бувають, звісно, з цього правила й винятки, але воротар туринського «Ювентуса» та збірної Італії Джанлуїджі Буффон до них не належить. За дружину 33–річний голкіпер узяв одразу й топ–модель, і королеву краси, й зірку телебачення та кіно — усе в одній особі Алени Середової. Разом вони вже понад шість років, мають двох синів — трирічного Луїса Томаса та однорічного Давіда Лі, — але офіційно взяли шлюб лише тиждень тому. Подивитися на церемонію вінчання в соборі святих Петра і Павла на пагорбі над Влтавою у рідній для Середової Празі зібралися сотні роззяв. А повернувшись до Італії, молодята відсвяткували весілля ще раз — у тосканському клубі «Твіга», де свого часу познайомилися. Серед 270 гостей було й чимало знаменитостей, у тому числі колеги Буффона Андреа Пірло і Дженнаро Гаттузо та колишній тренер «Ювентуса» Марчело Ліппі. Весільну подорож закохані проведуть на Сейшельських островах.

Алена Середова, чиє прізвище по–чеському насправді звучить як Шередова, почала модельну кар’єру в 15–річному віці, коли красуню помітив на вулиці й запропонував фотосесію модний празький фотограф Ядран Шетліка. Через рік Алену запросили на роботу до Греції, а ще через рік вона потрапила до Мілана і відтоді живе та працює в Італії.

1998 року 20–річна моделька виборола титул першої віце–міс Чехії і поїхала на конкурс «Міс світу», де стала третьою віце–міс. Після цього її почали запрошувати на епізодичні ролі в кіно, і зараз у доробку Алени вже з десяток чеських та італійських фільмів. Окрім того, вона веде кілька популярних в Італії телешоу. 2003 року Середова отримала італійське громадянство і зізналася, що повертатися до Чехії не збирається.