Щоб співати, треба менше пити

23.06.2011
Щоб співати, треба менше пити

Британська співачка Емі Вайнхаус, яка щойно завершила черговий курс реабілітації від наркотичної та алкозалежності, знову проштрафилася. На перший же концерт у рамках свого європейського турне Емі прийшла в дошку п’яна.

Ледве піднявшись на сцену, соул–діва назвала Белград, у якому виступала, спершу Афінами, потім Нью–Йорком. Ледве рухаючись, Емі зрештою спробувала щось заспівати, але заплуталася у словах і забула мелодію. Марно намагаючись таки виконати бодай кілька пісень, співачка кілька разів упала, двічі надовго виходила за куліси і щось доводила музикантам, які з цього п’яного белькотіння мало що втнули. Глядачі, котрі заплатили за квитки на концерт по 40 євро, такий «виступ», звісно, засвистали.

Наступного дня, трохи протверезівши, Емі засоромилася й заявила, що не візьме гонорар за невдалий концерт у столиці Сербії, хоча, за контрактом, має право його вимагати — адже провела на сцені 70 запланованих хвилин. А менеджери співачки після цієї ганьби вирішили скасувати щонайменше два наступні концерти, які мали відбутися у Стамбулі — та Афінах.

Чи зможе Вайнхаус вийти на сцену в іспанському Більбао, де має виступати 8 липня, — теж питання.