Хіба ревуть осли, як ясла повні?

21.06.2011
Хіба ревуть осли, як ясла повні?

Для «білявки в законі» Різ Уїзерспун діти — понад усе, тому Різ намагається якомога більше часу проводити з 11–річною Авою Елізабет та 7–річним Діконом. А щоб дітлахам не було самотньо, коли мама на зйомках, актриса завела цілий домашній міні–зоопарк. На думку Різ, яку цілком поділяє її чоловік, голлівудський агент Джим Тот, спілкування з тваринами навчить дітей бути турботливими і співчутливими.

Проте сусідам домашні улюбленці зіркового сімейства зовсім не до вподоби. Адже, крім «безневинних» собачок та котиків, на подвір’ї вілли у Каліфорнії Уїзерспуни–Тоти тримають свиней, кіз, курей та, головне, двох віслюків. Саме вухаті Тонкі і Хонкі найбільше дошкуляють мешканцям сусідніх будинків, оскільки мають звичку надзвичайно гучно ревіти.

«Усім нам так допекло це ревіння, що довелося надіслати Різ листа з проханням щось із цим зробити, — поскаржився один із сусідів журналістам. — Хоча взагалі всі тут дуже люблять цю дівчинку (Різ), вона така мила».

А 35–річній «оскароносиці» зараз ніколи і вгору глянути. Щойно завершивши презентаційні поїздки з рекламою фільму «Води слонам», Уїзерспун готується до виконання головної ролі в комедії «Хто її покликав?» — «жіночої версії» «Похмілля у Вегасі».

Паралельно зірка активно відпрацьовує роль «обличчя» й посла косметичної марки Avon — минулого тижня в рамках широкомасштабної акції Avon Believe World Tour, присвяченої 125–річчю бренду, Різ відвідала Варшаву й Москву.